Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 5 oktober 2021

De inloopspreekuurtjes met de D66 fractie zijn weer hervat.

De inloopspreekuurtjes met de D66 fractie zijn weer hervat. Op de maandagen vóór een commissievergadering bespreekt de fractie van D66 de onderwerpen die op de agenda staan. Wij vergaderen vanaf 19:30 uur. In verband met Corona doen we dat niet in het gemeentehuis, maar in de Carrousel omdat we daar meer afstand kunnen houden.

Iedereen is van harte welkom om met onze fractie van gedachten te wisselen, ideeën te opperen, problemen aan de kaak te stellen, vragen te stellen of opmerkingen te maken over de politiek in Ommen. Uiteraard horen wij graag uw mening over onderwerpen die spelen bij u persoonlijk of in uw omgeving.

Uiteraard zijn wij ook per mail of telefoon bereikbaar voor vragen of meer informatie. Neem dan contact op met de fractievoorzitter Henri Mors, henrimors@gmail.com, 06-51903267 of Roosmarijn Wernars roosmarijn.wernars@ommen.nl.