Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 8 mei 2021

Politiek café 10 mei om 20:00

Komende week is het debat over de verkenningen voor een nieuwe coalitie in Den Haag. D66 deed het goed bij de Tweede Kamerverkiezingen, heeft een behoorlijke vinger in de pap als het gaat om formeren. Reden voor D66 Vechtdal om een politiek café te organiseren en wellicht vanuit het café wat input aan ‘landelijk’ te geven.

Op maandag 10 mei van 20.00 tot 21.00 ontmoeten we elkaar. Twee onderwerpen komen aan bod: tien redenen om Lelystad Airport (voorlopig) niet te openen en migranten/vluchtelingen in de gemeente. Over het eerste onderwerp spreekt Jan Rooijakkers, voor het tweede onderwerp heeft Pimm Westra, coördinator Vluchtelingenwerk Dalfsen haar medewerking toegezegd en nemen we zoveel mogelijk ervaring mee vanuit het raadswerk met betrekking tot dit onderwerp. Daarnaast is er ruimte voor gesprek onderling onder het genot van een virtueel glaasje. Ondertussen kan via de chat worden gereageerd op stellingen die betrekking hebben op de thema’s. Meld je aan via secretaris@d66vechtdal.nl je krijgt kort voor het café een link om mee te doen.