Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 31 mei 2017

Henri Mors lijsttrekker D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Henri Mors is door de Ommer leden van D66 gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Ommen die gehouden worden op 21 maart 2018.

Henri verwoordt zijn ambities alsvolgt:
“Ik wil als lijsttrekker voor D66 in Ommen als een sociaal-liberaal en pragmaticus een positieve bijdrage leveren aan het bestuur van de gemeente Ommen voor de Ommer bevolking. Ik voel mij een verbinder die samen met de andere raads- en plv. commissieleden van D66 de samenwerking zoekt met inwoners en maatschappelijke organisaties. Niet om slaafs te volgen, maar om elkaar uit te dagen te zoeken naar de beste alternatieven die breed gedragen worden. Uiteraard staan milieu, duurzaamheid en een gezonde economie voor Ommen en de Ommer ondernemers¬† hoog in het vaandel.”

Bel (06-51903267) of mail Henri.Mors@ommen.nl als je wat met hem wilt bespreken.